Naderbij

Lúthien Oronar

Zij zit daar
dichtbij mij
Maria Magdalena

naderbij
komt hij
de Engel Sandalfon

raakt mijn voeten
gedachten aan
er staan stiltes
op het bord geschreven

mijn ledematen beven

gelijk een reset knop
die is aangezet
niets belet mij
door te leven en te ademen

een verademing

stil, om dat wat is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Naderbij’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.