INLOGGEN
«»

Die Naam

Die Naam!

God is van een andere orde
ver voorbij aan
wat bij ons is en zal bestaan

wetende van eindigheid
trekken we onze grenzen
zinnig praten over God
is vanuit je ervaring

En als je die Naam noemt
moet je weten
dat jouw betekenis
van die Naam
afwijkt altijd

spreken over die Naam
kan alleen als je God
jouw God noemt

en wanneer je vraagt
bestaat God
vraag dan ook
waarom noem ik
in Gods Naam dan

Die Naam

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die Naam’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.