INLOGGEN
«»

Goede voornemens (gebed)

Ik neem me voor vooruit te kijken
al is het leven toch vaak een vraag
alles wat komt het blijft misschien
maar toch uw toekomst is niet vaag

ik neem me voor weer kind te zijn
vertrouwen blindelings elke dag
uw goedheid Heer maakt mij weer klein
maak dat mijn liefde groeien mag

ik neem me voor in het nieuwe jaar
mens te worden ontplooi mij Heer
dat lukt me niet alleen God maar
geef mij de kracht dan telkens weer

U nam zich voor om alle dagen
te zorgen voor ons de nacht voorbij
voor heel uw schepping wil ik vragen
ontfermt U blijf ons dicht nabij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Goede voornemens (gebed)’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.