INLOGGEN
«»

Wil voor mij zorgen

WIL VOOR MIJ ZORGEN


Wil voor mij zorgen, trouwe God

Bij U wil ik schuilen, telkens weer

Want U ziet op mij in gunst terneer

En U blijft betrokken met mijn lot.


U bent het, die mijn hele leven leidt

En mij alles wilt geven in overvloed

En mij de weg wijst die ik gaan moet

Uw liefde is er tot in alle eeuwigheid.


Omdat U mij leidt, struikel ik niet

Daarom  is er vreugde in mijn hart

En dat bevrijdt mij van alle smart

Ik zal U lof zingen met mijn lied.


U wilt mij leren hoe ik leven moet

Mijn grootste  vreugde vind ik bij U

Blijf voor mij zorgen Heer, ook nu

Laat mij U loven met een blij gemoed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-07-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Dit is een gedicht naar aanleiding van Psalm 16. Een speciaal lied van David Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wil voor mij zorgen’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.