INLOGGEN
«»

Verjaardagslied

We blazen lucht
in de ballonnen,
we zingen slingers
in ’t plafond,
vandaag
mogen we vieren
jouw eerste ademtocht!
God gaf je al die jaren,
Hij zingt
door deze dag
en maakt dat jij ballonnen
voor Hem blazen mag.


Coby Poelman-Duisterwinkel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-06-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verjaardagslied’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.