INLOGGEN
«»

Afscheidsbede

Als er geen uitzicht
op herstel meer is,
je leven lijkt te doven
rest ons het uitzicht
op wat we geloven.


Dat je de Trooster
mag ervaren
in je laatste kracht
en Hij je over ’t lijden
heen mag dragen
naar waar een leven
zonder lijden wacht.


Coby Poelman - Duisterwinkel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-06-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

Geschreven voor iemand die ongeneeslijk ziek was. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Afscheidsbede’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.