INLOGGEN
«»

hartezeer

 ik geloof niet
 in het wrange van een geweer
 ik geloof niet
 in het zoete van den heer
 ik geloof wel
 in pijn verdriet en hartezeer
 wiens schuld het is
 interesseert me allang niet meer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

ik Auteursrechten
Op dit gedicht ‘hartezeer’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.