O, Jeruzalem

Nathan Schorer

 o, Jeruzalem
 heilige stad van God
 geen enkele stad der aarde
 heeft nooit zoveel oorlogen meegemaakt
 als jij, Jeruzalem
 maar het wordt nog zwaarder, Jeruzalem
 vele volkeren zullen tegen jou en het joodse volk strijden
 en zij zullen tegen God en Zijn Zoon strijden, Jeruzalem
 maar op het laatste uur des tijds, als de nood het hoogst is
 dan komt Hij in al Zijn macht en Heerlijkheid
 en alle volkeren der wereld zullen Hem zien, de Messias
 Yeshua HaMasiach*

 *Hebreeuws voor Jezus Christus

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nathan Schorer (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

©2011 Jeruzalem..

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘O, Jeruzalem’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.