Ik verlang naar U

Nathan Schorer

 als ik het even moeilijk heb
 dan verlang ik naar U
 als mijn vrienden me kwetsen
 dan verlang ik naar U

 want U die er altijd is
 U die de vrede schept
 voel ik me fijn
 en weer opgepept

 als ik me niet fijn in mijn vel voel
 dan verlang ik naar U
 als ik mij opgejaagd voel
 dan verlang ik naar U

 want U die er altijd is
 U die de rust en vrede schept
 voel ik me fijn
 en weer opgepept

 want U die de vrede schept
 U die er voor mij bent
 U die er voor ons is…
 U die ons nooit verlaat
 U die er is van vroeg tot laat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nathan Schorer (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

2013 want U bent mijn kracht, mijn schuilplaats, mijn Trooster, mijn ...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik verlang naar U’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.