INLOGGEN
«»

Haar lievelingslied

 Zingen lukt haar niet
 maar lichaamstaal
 klinkt des te meer
 bij ‘t horen van:
 nu zingen wij…

 Mijn zingen
 lukt niet meer,
 terwijl ik naar haar
 vreugde-uiting luister
 dwars door haar lijden
 drink ik mijn tranen in
 en hoor van alle zijden
 in glorieus getuigenis
 welk een Vriend
 ons Jezus is.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Haar lievelingslied’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.