Jouw naam

Coby Poelman - Duisterwinkel

 In de stilte
 van mijn slaapvertrek,
 met Wie ons schiep
 in diep gesprek
 noem ik jouw naam.
 Hij kent je en
 weet als geen ander
 wat je hebt.
 Niets hoef ik
 uit te leggen,
 alleen je naam
 en alles is gezegd.

 Ik denk aan jou
 en je veelzeggende
 gedichten en vraag
 of Hij je ziek-zijn
 wil verlichten.
 Ook denk ik aan
 genezing die ons wacht,
 waar jij al iets over
 vertelde en die zich soms
 zo helder aandient
 in de nacht.

 Ik noem je naam
 en vraag Hem kracht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Voor een zieke dichter

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw naam’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.