INLOGGEN
«»

Hij kent je

 Omdat de Heer jou heeft gewild
 ben je door Hem geschapen
 Hij had zijn plan al voor je klaar
 zag in de moederschoot jou slapen
 opende stil je levensadem daar.

 Wanneer het donker in je leven komt
 weet je dan in Zijn schoot gedragen
 Hij kent je en herkent het kruis
 weet ook je levensvragen
 waar jij het niet alleen meer kunt
 draagt Hij het met je verder

 geef je maar over aan
 het ritme van zijn tred.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

Geïnspireerd door Psalm 139 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij kent je’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.