INLOGGEN
«»

Kerkganger "in den vreemde"

 Achter mij zingt een man
 mijn trommelvliezen bol,
 zijn ritme schokt de bank.
 Vol overtuiging klinkt het.
 Lofprijzend is zijn dank.

 Bij het verlaten van de kerk
 valt hij het orgel bij.
 Zijn echtgenote fluistert sssst
 maar hij is veel te blij.
 Haar diep ontroerde ogen
 beroeren die van mij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

Uit de bundel "Geloofsvreugde" Een enthousiaste gast in de kerk. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kerkganger "in den vreemde"’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.