INLOGGEN
«»

HIJ komt!

 Iedereen zal daar eens staan
 waar de wereld op houd met te bestaan
 waar Hij al je geheimen en angsten kent
 ben jij er klaar voor
 of ga je al feestend Nog Door
 Let maar op de dag nadert snel
 dit is de waarheid wat ik jou nu vertel
 maak je op!
 De HEER komt er aan
 en Zijn zoon zal ter rechterhand staan
 Hij komt hij komt
 om de aard te richten met zijn pijlen
 zo vurig en fel
 Ja dit is het wat ik je vertel
 denk dan hier aan
 als je de wereld ziet vergaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘HIJ komt!’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.