INLOGGEN
«»

Mijn verlosser leeft.

 pak mijn hand
 en houd hem vast
 lijd mij door tijden heen
 waar ik draag mijn last
 voer mij uit smalle paadjes
 uit beekjes met stromend water
 niets is er wat mij nog kan raken
 beloof me nooit te laten gaan
 houd mij vast
 en ga nu voortaan
 voor mij
 pak mijn hand
 leid mij door mijn verdriet en angsten heen
 voer mij langs ravijnen
 waar ik veel mensen zag verdwijnen
 waar ik de dood in ogen keek
 en mocht ervaren
 dat er een God is
 die mij wou bewaren
 die God liet mij niet vallen
 hij hield mij vast
 en ondersteunde zelfs mijn last
 hij is mijn grootse vriend
 dat heb ik niet verdient
 ik strek mijn handen omhoog
 grijpt alleen lucht
 waarom waarom ow Heer?
 telkens keer op keer zag ik ze gaan
 mensen die mijn dierbaar waren
 lieten mij in de waan
 ik vecht nu terug
 en ik zal er staan
 bitter en vol wraak
 voor jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

hier mee wil ik laten zien dat ik niet ben zoals anderen christenen;) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn verlosser leeft.’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.