Stil gebed

droomster

 Beslist geen slaap vannacht.
 Waar gaat dat naar toe.
 Geen vooruitzicht, god wat ben ik moe.

 Van verdriet onmacht en pijn,
 zult U me ooit genadig zijn.
 God toch blijf ik hopen
 al blijft deze wanhoop blijft mij slopen

 Schenk hen waar ik van hou
 liefde en rust zet ze niet in de kou
 Leven zonder pijn,
 laat ze ook gelukkig zijn.

 Ik sla mijn handen ineen
 en bid stil voor mij heen
 Wees hen genadig, laat ze niet alleen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

Gebed van hoop.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stil gebed’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.