Verloren ziel

droomster

 Je ziel verloren
 geweten geblokt
 Verkocht
 aan de duivel
 Jou vriend
 die bij je hokt
 tijdelijk
 daarna geeft
 hij jou
 aan de duisternis door
 Het zuivere van de ziel
 onttrekken
 daar is alleen
 een duivel voor!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verloren ziel’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.