Deinen in broos water

wil melker

 nog zijn
 de meningen verdeeld
 over schietlood en kompas
 tot averij komt het niet meer

 een eigen koers
 in oude klompen
 niet giftig opgetuigd
 met woeste tijden van weleer

 ze deinen in broos water
 de golfslag al voorbij
 het laatste zeil gehesen
 overstag was er nooit bij

 lager wal zal hen niet raken
 hun vrijheid is te groot
 zo ver uit elkaar te drijven
 droomde nooit een huwelijksboot

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

23/05/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Deinen in broos water’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.