CARNAVAL IN ZWAMMEGAT !!!

Dichterbijblij

CARNAVAL IN
ZWAMMEGAT !!!

Praalwagens in het donker !!!
Pracht verlicht, sprookjesachtig
rijdend is dat !!!

Fantastisch verkleed,
levenslang niet vergeet !!!

Parodie-persiflage
van steeds veranderende
stage !

Draai het eens om !!!
Het serieus en ook stom !!!

Vindingrijk,
Veranderende,
grappige kijk !!

Verlichte draak,
kostuums en
dansende
ballonnen,
van werk,
al maandenlang
geleden
aan begonnen !

Graag nog uren turen,
om dat enthousiasme
aan te vuren !!

Al 33 jaar komt dat zien,
Optocht indrukwekkend
van top in een 10 !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 16 februari 2021.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘CARNAVAL IN ZWAMMEGAT !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.