INLOGGEN
«»

Oudere klant ook nog Koning?!

Onlangs heb ik een volkomen onverwachte zeperd
gehaald bij een snel en hard groeiende kappers-
organisatie
Een gemaakte afspraak verzetten bleek een hell of
a job... Nergens op hun kaartje een telefoonnummer
te bekennen en zelfs op Internet een behaalde flop.

De daadwerkelijke zaak meldde, na moeizaam
bereiken door mij slechts: Gesloten, maar tot wanneer?
Misschien zelfs nooit meer! Het gaat me niet eens om
het voorval op zich. Wél besteedt men hoofdzakelijk veel
tijd, geld en energie aan het opleiden van (nieuw) personeel
Niets negatiefs over vakbekwaamheid en de prijs

Maar die betalende klant dan, waarvan je het moet hebben...
Zijn ze wel wijs? Zonder hen bestonden zij niet eens!
Ik ben ouder, loop moeizaam en ben van de oude stempel
Eerlijk handelen heb ik nog grondig geleerd... De klant was
altijd Koning! De wereld lijkt momenteel wel volkomen
omgekeerd Kwaad en teleurgesteld ging ik maar huiswaarts

De thuiskappers maken ook wel een groei door, wat mij
inmiddels niet meer verbaast. Ach ja, de huidige tijd en ik ben
er min of meer ingeluisd Oud en met makke moet je niet zijn,
zij kennen slechts keiharde commercie Leuk of niet, je hebt het
er maar mee te doen. Of misschien toch maar die aardige kennis
de het thuis voor een paar rotcenten nog wil doen?

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Oudere klant ook nog Koning?!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.