Veel mensen uit het oog verloren

Dakoyria

Veel mensen heb ik uit het oog verloren, zomaar
binnen een paar jaar! Corona was daar beslist
mede debet aan; te lang zagen we niet meer elkaar
Ieder met de eigen problemen behept, was er geen
tijd meer noch energie voor de medemens

Allemaal erg kort van lontje, hielden we het snel al
voor gezien Erg gemist? Waarschijnlijk wel, misschien
Ondertussen al wel een nieuw leven opgebouwd;
we knipten de onzichtbare 'navelstreng' door, nieuwe
vrienden gaf het al snel en tamelijk onvoorzien.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veel mensen uit het oog verloren’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.