Overwinning

Petra Groeneveld

Overwinning
Bezinning
Kwaad niet
Gedogen
Opkomen
Voor recht
Slachtoffers
Van geweld
Niet langer
Geknecht

Bevrijden
Van slagen
Geestelijke
Plagen
Die God
Mishagen
Harteloos
Gepijnigd

ZO OVERWINNEN
LAAT ONS BEZINNEN !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Overwinning’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.