INLOGGEN
«»

Teveel aan ellende...

Een voortdurend buiten heien teistert er
mijn oren Natuurlijk, er moet gebouwd
maar ik kan de totale overmaat aan
geluid niet meer horen!

Ook mijn lontje is nu tamelijk kort
Het zoveelste aan ellende waarin je
ongevraagd wordt gestort
Het lijkt wel alsof vreugde en plezier

van een andere orde zijn...
De lente komt er onverbiddelijk wel aan
Zal het nu anders aan gaan voelen?
We kenden volop coronaopsluiting

maar de mens is meer dan veerkrachtig,
toch? Fijn...

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Teveel aan ellende...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.