soms

Door: Soul toucher


soms
soms loopt het vast en slaat het tegen
soms
soms wil ik zon in plaats van regen
soms
soms wil ik praten maar heb gezwegen
soms
soms maak ik fouten om dan van te leren
soms
soms ben ik bang om te confronteren
soms
soms kom ik mezelf nog eens tegen
soms

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Soul toucher (Actief sinds: 30-11-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘soms’ van Soul toucher zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.