INLOGGEN
«»

Gedachten bij het wachten

Gedachten bij het wachten

Op het onverwachte moment,
Wat ook weer heel snel went,
Zijn er die dingen in het leven
Die je veel voldoening geven.
Er was iets al zo vaak beloofd.
Je had er niet meer in geloofd
Dat het zou worden nagekomen.
Je kon er alleen nog van dromen.
En dan opeens, zoals het behoort,
Hield men zich aan zijn woord.
Vergeten was het lange wachten.
Het denken in vele lange nachten
Vol gedachten met boze wensen,
Voor de desbetreffende mensen.
Maar het wachten ging je vormen
Naar gedachten met goede normen.
Hield jij je woord in het verleden?
Ben jij nooit eens uitgegleden?
Hoe groot of klein het is geweest
Ik denk iedereen die dit leest !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedachten bij het wachten’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.