Nummer 8 die wacht.

Rudyard

Het leven in een notendop, sterft stiekem
weg uit ons systeem. Beschikbaar blijft
een droom, een illusie, vervloekte fata morgana.
Strompel door het zand, willekeurig de duin.
Het ruisen van de oceaan, zilt is de lucht, ik ben ontdaan.
Tel je wel de stappen, beter kan het best wel gaan.
Zag je die gestorven beelden voor je geestesoog langzaam
in je mondhoek ontstaan?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Rudyard (Actief sinds: 14-10-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nummer 8 die wacht.’ van Rudyard zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.