Twee kwetsbare mensen

Dakoyria

Vandaag werd ik bezocht door twee lieve mensen
Onafhankelijk van elkaar met eigen behoeften en
dito wensen

Kwetsbaar als zij zijn schonk ik hen met graagte wat
in Ik luisterde volop geconcentreerd naar iedere zin
Menigeen maakt liever geen tijd of aandacht vrij...

Nu storten zij zich dan uit bij mij; het roddelcircuit
heeft het maar druk, mijn gasten zijn erdoor van hun
stuk...

Met enige kwaadaardigheid wens ik de 'daders' even
veel narigheid toe opdat ook zij eens voelen hoe dat
is als niemand jou in je pijn en verdriet terwille is!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Twee kwetsbare mensen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.