INLOGGEN
«»

Blijven zoeken

Blijven zoeken

Een medemens is veel meer waard
Dan het meeste geld en goud op aard.
Als je blijft zoeken naar elkaars geluk
Dan loopt iedere waardebepaling stuk,
Omdat de balans in nemen en geven
Doorslaat naar geven om iemands leven.
Geven, daar waar het ook echt nodig is
Wordt niet ervaren als persoonlijk gemis.
Maar delen vanuit liefde en overvloed
Maakt het leven verdraagzaam en goed.
Willen we hier serieus gestalte aangeven
Dan moeten we Woord en Daad naleven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Blijven zoeken’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.