KINDEREN

Renate Boers

KINDEREN
Hebben
ouders
nodig.

KINDEREN
Moeten
steun
en LIEFDE
hebben.

KINDEREN
Houdt
ze veraf
van geweld.

KINDEREN
Krijgen
vaak een
slecht
voorbeeld,
daar waar
de VREDE
totaal
ontbreekt.

KINDEREN
Zijn zij
dan slechte
KINDEREN
die de
volwassenen
hinderen ?
Ziet men
die KRINGLOOP
niet ?


Renate Boers

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘KINDEREN’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.