Meertje in de bergen

Roel van Ekeris

Het meertje in de bergen
Bosranden aan het meer
Het geeft de beleving weer

Rust om naar te kijken
Stilte mag er prijken
Wateroppervlak om een liniaal over te leggen
Aan de randen groeit wat zegge

Een natuurfilm in rust-ornaat
Bos dat in een ruige bergtop overgaat
Het meer
Met vakantieweer

Je hebt er een jaar voorbij laten trekken
Innerlijke rust herontdekken

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meertje in de bergen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.