INLOGGEN
«»

Zin in klagen

Zin in klagen

We klagen steen en been
Over alles om ons heen
Of het nu een virus is
Of het dagelijks gemis
Van onvervulde wensen
Door bekende mensen
Het klagen zit er bij ons in
Over politiek of het gezin
Maar we klagen zeker niet
Over iets dat men niet ziet
Dat is ons eigen gedrag
Uitgedragen iedere dag
Waarbij we anderen storen
Maar dit niet willen horen.

Krijgen we dit wel in de gaten,
Gaan we het klagen wel laten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zin in klagen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.