INLOGGEN
«»

potimisme

algemeen gedicht voor iedereen
t gerecht, dat waakt in stad of staat
waakt rusteloos tegen de onrust van het kwaad
maar in de steek gelaten door de overheid
is straks onze bescherming ,dat is een feit
de zorg wordt onderbetaald voor het vele werk
waarom maken wij ons niet sterk
waarom steunen wij niet deze mensen
in plaats van elkaar van alles te verwensen
waar is de sterke band
die er altijd was in ons land
overheid en parlement zie daar
wat ik zeg is de waarheid
ontbreken van eenheid is een feit
maar het is nog niet te laat
met ruzie zijn we niet gebaat
ik worstel en kom boven
dat is de leuze die wij elkaar moeten beloven
ook de vaccinatie is een strijd
vol onduidelijkheid dat is bekend
iets waar men nooit aan went
overheid geef opening van zaken
zodat we aan de onenigheid een einde kunnen maken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JACK MULDER
Actief sinds: 22-02-2021Informatie bij het gedicht:

protest Auteursrechten
Op dit gedicht ‘potimisme’ van JACK MULDER zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.