Verkeerde respons

Gertjan van der Kraan

Verkeerde respons

Gebruiken we een kader om te sneren
Of kunnen we ook normaal reageren
Durf je ook je naam er onder te zetten
Of ben je dan bang dat ze op je letten
Bij een respectvol gegeven reactie
Ontstaat er altijd wel een interactie
Het gaat er wel om op welke manier
Want anders zet je de deur op een kier
Voor nog meer onderlinge haat en nijd
En dat is er toch al genoeg wereldwijd
Ik hoop dat men daarom normaal reageert
Wie weet, hebben we elkaar iets geleerd
Waarover we dan na kunnen denken
Zodat we elkaar in vrede liefde schenken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verkeerde respons’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.