INLOGGEN
«»

Wegcijferen

Aanpassingsvermogen
Wegcijferen
Altijd denkend aan die ander
Verander

Vanzelfsprekendheid
Vrijheid verblijdt
Iedere dag zorgzaam
Maakt leven bekwaam

Kun jij voor jezelf kiezen
Anders zal je verliezen
Modderen maar door
Kies voor jezelf en ga er voor

Even andere zaken naar op de achtergrond
Verbijten is zo ongezond
Zoek de wegen om het leven te laten spelen
Suggesties kreeg je er al velen

Roel van EkerisĀ©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wegcijferen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.