INLOGGEN
«»

Is je ooit een Rozentuin beloofd?

Het drenst en dreint bij voortduring in
mijn hoofd: Is jou ooit een Rozentuin
dan beloofd?
Getooid met prachtige bloemen, maar
tevens bijbehorende doornen.....

Wie toch heeft er eens beweerd dat
daarvan sprake zij
Ik leg mijn getergde, vermoeide hoofd
neer in volledige overgave aan dat wat
nu eenmaal niet te veranderen valt.....

Nog talloze hobbels en kuilen heb ik te
nemen, zelfs nu waar de ouderdom mij
wreed al toevalt.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Is je ooit een Rozentuin beloofd?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.