VERTROUWEN

Renate Boers

VERTROUWEN

Een boom
Een vogel
Een ZONNESTRAAL
Een blij gemoed
GELUKKIG
Zij die
deze dingen
nog
kunnen zien.

O,GOD
Laat de
vele blinden,
die in
het duister
rond tasten,
de verdwaalden,
de eenzamen,
tot Uw
LICHTBRON
terug keren.


Renate Boers

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VERTROUWEN’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.