INLOGGEN
«»

Laat mij alle hoopvols zien!

Ik ben het wel zo zat , geef domweg geen gehoor
aan alle ellende die uitgestort wordt en waaraan
ik me stoor.....
Het is altijd wel aanwezig in hoeveelheid of getal
Ik wil nu eindelijk eens genieten, het erge vergeten
bovenal!

Het gaat immers om het zo gewenste evenwicht.....
De balans te vaak zo negatief doorgeslagen
Ik wil niet meer dat ik daarvooor zo vlot zwicht!
Laat mij toch alsjeblieft alle hoopvols in de
wereld zien en de kleine pleziertjes beleven,
bovendien.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laat mij alle hoopvols zien!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.