ZWAK PUNT ....

Dichterbijblij

ZWAK
PUNT ....

Als Israël
de Palestijnen
geen corona-
vaccin gunt !!!

Dan, bij samen,
ook toch nog
steeds
corona runt !!!
De Liefde
is de
grootste
stunt !!
Ieder
vooruitgang
gunt !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 29 januari 2021.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ZWAK PUNT ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.