WINTER

Renate Boers

MOOI POLDERLAND

Met rijp aan de bomen.
Kun je nu nog dromen?
Over kinderen.
Over VREDE.
Geen OORLOG’S geweld.
Hoe is alles
zover gekomen..........

MOOI POLDERLAND

Dit AARDSE PARADIJS.
Dit WITTE WONDERLAND.
Dit MENSELIJK BESTAAN.
Laat het toch
nooit vergaan.........

MOOI POLDERLAND

Oud Bodegraafseweg.
Je bent nog
In de MIDDELEEUWEN.
Wat een rust
straal je uit.
Héél zachtjes
Moet ik wenen.............



Renate Boers

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘WINTER’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.