Hij, zij, wij

Gertjan van der Kraan

Hij, zij, wij

Je moest eens weten wat hij, ..
Wist je wel dat vooral zij, ..
Dat doet nog steeds pijn bij mij.
Ik denk daarom dat wij, ..

Maar wat denkt Hij?
Hoe kijkt Hij naar mij?
Door alles wat wij, ..
Terwijl Hij, ..

In gedachten de stem;
Weg met Hem.
Het geroep; kruisig Hem!
Hoe klinkt mijn stem?

Wat is geloof?
Hoe is jouw geloof?
Of zijn we doof,
Ondanks ons geloof?

Roep Hem aan,
In je gaan en staan.
Bij de alledaagse waan,
Van ons bestaan.

Belijden en vergeven,
Leert in ons leven,
Door de Geest gegeven.
Geloof te beleven,

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hij, zij, wij’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.