DIERBARE ZIEL

Renate Boers

DE DOOOD VAN EEN DIERBARE

Toe maar
huil maar
ontlucht
je Hart.

Toe maar
huil maar
gooi uit
je smart.

Toe maar
huil maar
tot alles
verstilt.

Tot daar
waar ‘n Engel
je in Liefde
optilt.

En DANKBAAR
aanvaard je
wat nog
overbleef.

De Ziel
van je geliefde,
die alles
overleefd.


Renate Boers

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘DIERBARE ZIEL’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.