INLOGGEN
«»

Zijn

Ik voel me verloren, klein, kwetsbaar
Alles draait om hoe te zijn
Maar mag ik gewoon zijn?
Met mijn gebreken en tekortkomingen
Zijn wie ik ben en niet hoe te zijn
Mooie schijn ophouden
Kijkend naar anderen
Oordelend over anderen
Waarde hechten aan hoe te moeten zijn
Ik ben ik
Ik mag er zijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Keef
Actief sinds: 01-12-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zijn’ van Keef zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.