OUDE PERENBOOM

Renate Boers

Een in
bloei staande
oude perenboom
zijn takken
tot aan
de rand
van het
water
neerhangend.

Verlangend
te dragen
te rijpen,
en te geven.

Straks genietend
van ‘t grijpen
en rapen
van ‘n kleine
kinderhand.

Stond te stralen
van GELUK
aan de
waterkant.


RENATE BOERS

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘OUDE PERENBOOM’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.