INLOGGEN
«»

Vrede

Wat is dit voor maatschappij
waarin leven wij

Ik wil, als ik wakker word
dat de wereld verandert
en niet met een ademtekort
Maar men zich bekommert en verbroedert

Ik wil geen haat en pijn in deze wereld
Je leeft maar één keer
Daarom moet je het leven zien, zodat het iets oplevert
Dus heb geen afkeer
Maar apprecieer elkaar

Het maakt het zoveel makkelijker voor iedereen
Laat je hart zien
Ga eroverheen
Omarm het en laat het aan iedereen inzien.

Jij zal het voelen, de wereld zal het voelen
Het zal je dankbaar zijn
Zo kan de wereld zich vergroten van hun doelen
En kan iedereen ook menszijn

Laat je wapen zakken
En toon de liefde die in jou zit
Door ze eens goed vast te pakken
Zo is iedereen gelijk als medelid

We streven naar dit bestaan
Om dit voor altijd te laten doorgaan

Myrthe Dokens, 20/6/2020

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Myrthe Dokens
Actief sinds: 08-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vrede’ van Myrthe Dokens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.