Vrij

AuthentieKa

Blaas door mijn haren
Wind
Verwarm mijn huid
Zon
Waak over mij
Maan
Kietel mijn voeten
Gras
Verlicht mijn gedachten
Sterren
Spoel me schoon
Regen
Kleur mijn zicht
Bloemen
Fluit me wakker
Vogels
Je hebt me lief
Natuurlijk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

AuthentieKa (Actief sinds: 16-06-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vrij’ van AuthentieKa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.