LIEFDE

Renate Boers

Och arme zieke ziel
lig je daar
zo stil
en onbeweeglijk
in je ledikant.

Los gerukt
en uit
balans getrokken.......

Is alles
nu aan brokken.......

Dat is
de eerste gang
die de
gedachten gaan.

Och arme zieke ziel.
Was de balans
lang niet
al verbroken.........

En bleef je
toch maar racen,
het onbestemde
noodlot vrezend...........

Och arme zieke ziel.
Misschien
krijg je nu
VREDE,
en wat LIEFDE
om je heen...........


RENATE BOERS

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘LIEFDE’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.