INLOGGEN
«»

Berusting

Het onvermijdelijke aanvaarden
Een gevoel dat innerlijk moet aarden
Bezinningsmomenten gekregen
Woorden hebben gezwegen

De afstand die je nam
Na alles wat je overkwam
Een gevoel innerlijk speelt
Na alles wat heeft gespeeld

Acceptatie en berusting
Navigatie na de kentering
Waar je ook op mag stuiten
Hoe je het ook mag afsluiten

Angst is vreedzaam weggegaan
De tijd zal verder gaan
Wonden zullen helen met de tijd
Berusting, waar liefde voor jou het dekbed spreidt

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Berusting’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.