De kleine dingen in het leven

Roel van Ekeris

Sfeer proeven
Afleiding met genoegen
Sombere wolken verdwijnen
Een knipoog zal verschijnen

Vind elkaar
Op aangepaste wijze
Een klein gebaar
Vertrouwen zal er rijzen

Wees blij
Frank en vrij
Kleine dingen doen
Dat beetje extra zouden we altijd moeten doen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De kleine dingen in het leven’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.