INLOGGEN
«»

Gezonde natuur mag ons omringen

Vrede deelt
Een wereld van pais en vree
Waar harpen spelen
Natuurbeleving maak je er mee

Hier verfijnt het leven
Een andere dimensie gegeven
Het beeldende uitzicht
Invoelbaar tegenwicht

Voel zacht
Visioenen van pracht
Het verse loof spelend in de wind
Het voorjaar waarin nieuw leven begint

Leef in jouw voorjaar
Inlevend vermogen voelt als blij
Een landschap dat geborgenheid biedt
Jij dromend van het landschap geniet

Leef om vredig te leven
Waarin je merkt dat het goed is
Hier wil je om geven
Het leven verfrist

Laten we blij zijn
Het verfrissende brein
Gezonde natuur mag ons omringen
De wens om groen nog meer mag doordringen

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gezonde natuur mag ons omringen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.