Wat jij niet ziet

Remon Feijen



Ik zie ,ik zie,wat jij niet ziet.
Er is veel te beleven
Ik zie,ik zie wat jij niet ziet.
Dus houdt je mond maar even!

Wat ik zie maakt ook geluid.
Hou dus je oren open.
Sluit je ogen en steek je tong uit ,
ga nu een stukje lopen.

En proef en voel wat ik wat ik bedoel.
Kun je het ook ruiken?
Wordt je al hongerig naar kleur en geuren?
Gevoelens die ontluiken.

Wil je het weten ? wil je raden?
wil je het spel wel spelen?
Wil je nader tot mij komen ?
Wil je met me delen?

Beleef ,beleef,wat ik beleef ,
kun je dat echt waarlijk?
En als je in mijn schoenen staat,
is dat dan niet gevaarlijk.

Want als dan de maat niet klopt,
klinkt het niet meer virtuoos.
En als de kleur je niet echt aanstaat,
teleurgesteld ..ja boos.

De geur is vies , je knijpt je neus dicht ,
zo kun je ook niks proeven!
Eigenlijk wil je hier niet zijn ,
en ergens anders toeven.

Zintuigenlijk wordt ik geweerd
de rug nu toegekeerd
Ik zie ik zie wat jij niet ziet.
Maar wat deed ik verkeerd?




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Remon Feijen (Actief sinds: 28-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat jij niet ziet’ van Remon Feijen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.